Här har Ni den gamla SH-slipen i ny tappning! Jag tycker det blev en mycket snygg kombination med blått, svart och blanka detaljer. Hoppas att Ni håller med! Denna maskin är tillverkad precis som Sten Håkansson gjorde den utan några ändringar.

Nu kommer jag titta över om det finns något som kan ändras och göras bättre eller på något annat vis. Håll ögonen på denna hemsida för att se vad som kommer att förändras framöver.

Produkt: SH-Bandslip

Beskrivning: Här är en Håkansson-slip. Den levereras som standard med en 3-fasmotor 0,75kw och ett 3-fasintag med knapparna "från och till" på intaget. Sprutskydd är standard. Du väljer själv om du vill ha en plandel eller ett 250mm kontakthjul som din första "slipyta". Köp till andra tillbehör som, olika slipstöd, hastighetsstyrning, konturhjul mm, allt eftersom dina behov dyker upp, se fliken tillbehör. Eller tryck HÄR

 

Pris: 12000,00 kr inklusive moms

SLIPSTÖD, ingår INTE som standard. Varför? jo, nummer ett är att det är mycket viktigt för dig som börjar använda en slipmaskin, att du verkligen lär dig att slipa på frihand utan stöd och massa olika jiggar. När du började skolan för många år sedan så fick du lära dig räkna före du fick använda en miniräknare. Detta gäller sliperiet också, lär dig att slipa till 100% på frihand först! SEDAN kan det vara bra att köpa till ett slipstöd av något slag. Då är det för att effektivisera ditt arbete, precis som med miniräknaren, inte för att du inte klarar av något annat. 

Daniel Widlund

__________________

Ordrar kan mailas in direkt till:

order@slipcentralen.se

Glöm ej ange namn, adress och mobilnummer
_________________

Har du frågor om SH-slipen eller Widlunds Minislip och deras tillbehör, ring 070-5372995 eller maila daniel@slipcentralen.se

__________________