OM OSS

Slipcentralen i Norrköping köpte år 2010, SH-Bandslip av Sten Håkansson, i köpet ingick alla rättigheter för fortsatt produktion, utveckling och försäljning av maskinen.

SH-Bandslip är mer känd som Håkansson Slipen. Sedan vi tog över alla rättigheter har vi lyssnat väldigt noga på våra kunder och utvecklat och förbättrat den till vår Slipmaskin SH-Slipen (50).

Parallellt med detta arbete har vi även fortlöpande utvecklat nya Slipmaskiner, till att börja med vår SH-Slipen (450) som har stöd för Kontakthjul ända upp till 450 mm.

Vi har även utvecklat ett riktigt kraftpaket, Widlund 2000. Här har ni en extremt robust slipmaskin som klarar av mycket hård användning.

Alla tillbehör till SH-Slipen (50) passar dessutom även till våra Slipmaskiner SH-Slipen (450) och Widlund 2000.

En annan väldigt framgångsrik produkt som vi framtagit är Widlund Minislipen. En komplett slipmaskin i ett väldigt smidigt format. Den klarar såväl enklare som hårdare användning och passar både till nybörjaren som den mer erfarne. Det är en produkt som fått ett väldigt stort och positivt gensvar.

Utöver våra fina Slipmaskiner med tillhörande tillbehör har vi även ett väldigt stort och brett Slipbandssortiment där vi försöker hålla en väldigt bra lagernivå. Vi vet även att många kunder föredrar handslipning och självklart har vi sett till att ha ett fint utbud även där.

Slipcentralen i Norrköping kommer fortsätta vara lyhörda och utveckla våra Slipmaskiner samt vårt produktsortiment efter de krav och förväntningar våra kunder ställer på oss.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen