Till en början kommer ordrar av slipmaskiner och deras tillbehör inte tas via webbshopens kassa. Utan dessa tas antingen via mail order@slipcentralen.se (glöm inte ange namn, adress och mobilnummer), kontaktformuläret under fliken kontakta oss eller via telefon.                           

MOTORSTYRNING

  • MOTORSTYRNING

Detta är hastighetsstyrningar som med fördel köps till en av våra slipmaskiner. Dessa finns byggda för att klara 0,75 kw, 1,1 kw, 1,5 kw och 2,2 kw motor. Det du behöver göra är att bygla om motorn där kablarna ska skruvas fast ovanpå motorn.

Om det köps till en styrning vid köp av en slipmaskin så har vi givetvist redan löst detta. Ring Daniel Widlund 070-5372995 om ni behöver hjälp eller hör med någon som kan el i din närhet. Tänk på att det är starkström och får endast ändras av en person med "nödig kännedom", som det så fint står i elboken. 

OBS! Har du 1-Fas motor idag så måste du även köpa till en 3-Fas motor.  Men du har även en annan möjlighet att sänka hastigheten om du har en 1-Fas motor på vår SH-slip genom att köpa till ett mindre Drivhjul på 110 mm. 


MOTORSTYRNING FÖR 0,75 KW

Pris: 3 500 kr

(inklusive moms)


MOTORSTYRNING FÖR 1,1 KW / 1,5 KW

Pris: 4 500 kr

(inklusive moms)


MOTORSTYRNING FÖR 2,2 KW

Pris: 5 000 kr

(inklusive moms)


             

Totalsumma:
    Till kassan